DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра історії України >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
7 Череванівські наукові читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25564

Назва: Гастрономічні традиції в нематеріальній культурній спадщині України
Автори: Васянович, О.О.
Ключові слова: нематеріальна культурна спадщина
традиційна кухня
облікова картка
звичаї
обряди
гастрономічні фестивалі
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): У цій статті проаналізовано Національний перелік елементів нематеріальної культурної спадщини України. Виявлено елементи, які презентують традиційну кухню українців та інших народів нашої держави. Класифіковано елементи за територіальною ознакою. Зроблена спроба виявити оригінальність та доцільність внесення елементів до Національного переліку. Звернуто увагу на шляхи популяризації традиційної кухні за допомогою гастрономічних фестивалів.
Опис: Васянович О. О. Гастрономічні традиції в нематеріальній культурній спадщині України. Сьомі Череванівські наукові читання : збірник статей. Вип. VІІ. Полтава: ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 151-161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25564
Розташовується у зібраннях:7 Череванівські наукові читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Васянович.pdf216,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок