DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2024) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25086

Назва: Дослідження впливу реагентів на температуру застигання конденсатів з високим вмістом смол і парафінів
Автори: Мамедова, А.С.
Ключові слова: вуглеводні ресурси
дослідження методів зниження температури застигання конденсату
конденсат
конденсат з високим вмістом смол і парафінів
парафін
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Конденсати з високим вмістом смол і парафінів є важливими вуглеводневими ресурсами, які часто трапляються разом із нафтою і природним газом. Однак їх висока температура застигання може ускладнювати транспортування і зберігання, що робить їх менш цінними порівняно з іншими вуглеводнями. Дослідження методів зниження температури застигання цих конденсатів має важливе економічне значення.
Опис: Мамедова А. С. Дослідження впливу реагентів на температуру застигання конденсатів з високим вмістом смол і парафінів // Сучасні досягнення природничих наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м.Полтава, 16 травня 2024 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 106-109.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25086
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2024)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
28.pdf565,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок