DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2024) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25085

Назва: Аналіз компонентів управлінської компетентності майбутніх технологів
Автори: Лукаш, Є.О.
Ключові слова: майбутній технолог
управлінська компетентність
технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва
управлінська компетентність фахівця
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Майбутній технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва повинен володіти знаннями з організації й управління технологічним процесом переробки продукції тваринництва для ефективного ведення господарської діяльності підприємства; аналізувати господарську діяльність підприємства, вести первинний облік матеріальних цінностей, основних засобів, праці та її оплати; проводити санітарно-гігієнічні та профілактичні заходи на фермах та інших об’єктах із виробництва і переробки продукції тваринництва.
Опис: Лукаш Є. О. Аналіз компонентів управлінської компетентності майбутніх технологів // Сучасні досягнення природничих наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м.Полтава, 16 травня 2024 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 103-106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25085
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2024)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
27.pdf563,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок