DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2024) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25069

Назва: Аскорбінова кислота у бджолиних продуктах
Автори: Жалій, Б.О.
Ключові слова: мед
бджолині продукти
бджолиний пилок
вітамін С
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Бджолині продукти - це цілий ряд речовин, які людина використовує у різноманітних галузях, фармація не є тому винятком, точніше вона є лідером із використання бджолиних продуктів у ліках, мазях та настойках. Продукти добуті за допомогою бджіл є органічними речовинами, які не містять синтезованих представників. До бджолиних продуктів відносять мед, бджолиний віск, прополіс, пергу, пилок. Це лише ті продукти, які виробляють у промислових масштабах. Кожен із них незамінний у своєму використанні. Всім відомо про користь меду.
Опис: Жалій Б. О. Аскорбінова кислота у бджолиних продуктах // Сучасні досягнення природничих наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м.Полтава, 16 травня 2024 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 44-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25069
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2024)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
14.pdf559,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок