DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2024) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25069
|
Назва: | Аскорбінова кислота у бджолиних продуктах |
Автори: | Жалій, Б.О. |
Ключові слова: | мед бджолині продукти бджолиний пилок вітамін С |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Бджолині продукти - це цілий ряд речовин, які людина використовує у
різноманітних галузях, фармація не є тому винятком, точніше вона є лідером із
використання бджолиних продуктів у ліках, мазях та настойках.
Продукти добуті за допомогою бджіл є органічними речовинами, які не
містять синтезованих представників. До бджолиних продуктів відносять мед,
бджолиний віск, прополіс, пергу, пилок. Це лише ті продукти, які виробляють у
промислових масштабах. Кожен із них незамінний у своєму використанні. Всім
відомо про користь меду. |
Опис: | Жалій Б. О. Аскорбінова кислота у бджолиних продуктах // Сучасні досягнення природничих наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м.Полтава, 16 травня 2024 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 44-46. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25069 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні досягнення природничих наук (2024)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|