DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Психології і соціальної роботи >
Психологія і соціальна робота у ХХІ столітті (2023) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/24143

Назва: Корекційно-розвивальні технології регуляції психоемоційного стану у вибірковій дисципліні «Технології емоційної рівноваги»
Автори: Грицук, О.В.
Ключові слова: корекційно-розвивальні технології
психоемоційний стан
технології емоційної рівноваги
MOODLE
Донбаський державний педагогічний університет
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» є двічі вимушено переміщеним закладом освіти, що не припиняв своєї освітньої діяльності з часів оголошення урядом України проведення антитерористичної операції. Згідно з відповідними наказами Міністерства освіти і науки України, цей виш було переміщено спочатку до м. Бахмут, а через деякий час – до м. Дніпро. За цей період спостерігались звернення здобувачів освіти до Центру психологічної підтримки кафедри психології та практичного психолога інституту. Запити стосувались психологічної адаптації до кризових умов, стратегій психологічної допомоги та самодопомоги у стресових ситуаціях, тощо.
Опис: Грицук О. В. Корекційно-розвивальні технології регуляції психоемоційного стану у вибірковій дисципліні «Технології емоційної рівноваги» // Психологія і соціальна робота у ХХІ столітті : зб. наук. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. форуму (1-3 листопада 2023 р., м. Полтава). Полтава, 2023. С. 62-64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/24143
Розташовується у зібраннях:Психологія і соціальна робота у ХХІ столітті (2023)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
17.pdf141,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок