DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Освітні й наукові виміри географії та туризму (2024) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23727
|
Назва: | Класифікації страв при викладанні дисципліни вільного вибору для студентів «Кулінарна географія» |
Автори: | Грицевич, В.С. |
Ключові слова: | кулінарна географія вивчення географії продовольчі ресурси |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Ця стаття узагальнює багаторічний авторський досвід викладання
дисципліни вільного вибору «Кулінарна географія» для студентів університету.
Дисципліна була запропонована і розроблена автором у 2019 році. Вона
добре сприймається студентами, її щороку вибирають на різних факультетах
університету.
Одною з теоретичних основ дисципліни є сукупність класифікацій страв,
яка дає можливість різносторонньо підходити до їхнього вивчення і
обгрунтовувати географію їхнього поширення із врахуваням різноманітних
чинників. У першу чергу розглядаємо географічну класифікацію за групами
країн світу, яка вже є усталеною та описаною в кулінарній літературі. |
Опис: | Грицевич В. С. Класифікації страв при викладанні
дисципліни вільного вибору для студентів
«Кулінарна географія»
// Освітні й наукові виміри географії та туризму : матер. ІІІ Всеукраїнської науково-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю (м. Полтава, 17 квітня 2024 р.) / відп. ред. Є. В. Копилець. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 99-101. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23727 |
Розташовується у зібраннях: | Освітні й наукові виміри географії та туризму (2024)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|