DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Освітні й наукові виміри географії та туризму (2024) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23727

Назва: Класифікації страв при викладанні дисципліни вільного вибору для студентів «Кулінарна географія»
Автори: Грицевич, В.С.
Ключові слова: кулінарна географія
вивчення географії
продовольчі ресурси
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Ця стаття узагальнює багаторічний авторський досвід викладання дисципліни вільного вибору «Кулінарна географія» для студентів університету. Дисципліна була запропонована і розроблена автором у 2019 році. Вона добре сприймається студентами, її щороку вибирають на різних факультетах університету. Одною з теоретичних основ дисципліни є сукупність класифікацій страв, яка дає можливість різносторонньо підходити до їхнього вивчення і обгрунтовувати географію їхнього поширення із врахуваням різноманітних чинників. У першу чергу розглядаємо географічну класифікацію за групами країн світу, яка вже є усталеною та описаною в кулінарній літературі.
Опис: Грицевич В. С. Класифікації страв при викладанні дисципліни вільного вибору для студентів «Кулінарна географія» // Освітні й наукові виміри географії та туризму : матер. ІІІ Всеукраїнської науково-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю (м. Полтава, 17 квітня 2024 р.) / відп. ред. Є. В. Копилець. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 99-101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23727
Розташовується у зібраннях:Освітні й наукові виміри географії та туризму (2024)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
30.pdf480,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок