DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2023) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23285

Назва: Вплив забруднювачів на здоров’я людини та біорізноманіття
Автори: Ганжа, В.О.
Ключові слова: забруднення водойм
забруднення природи
вода
якість води
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Вода є найціннішим ресурсом на землі, і її забруднення створює серйозну загрозу життю. Забруднення водойм відбувається з різних джерел і має численні дослідження, які впливають на природні екосистеми та здоров'я людини. Водні об’єкти, такі як річки, озера, океани тощо, є багатством екологічних компонентів, які підтримують біорізноманіття та життя на землі. Проте забруднення води є серйозною загрозою для цих екосистем та їхнього біорізноманіття. Наслідками забруднення є зниження первинної біологічної продукції, деградація та руйнування водних систем, зменшення запасів прісної води, зниження якості води та підвищення ризику на інфекційні захворювання, які передаються через воду.
Опис: Ганжа В. О. Вплив забруднювачів на здоров’я людини та біорізноманіття // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, 2023. С. 25-26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23285
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2023)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
11а.pdf243,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок