DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2022) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23123
|
Назва: | Вівсяні висівки – перспективна добавка для надання хлібу оздоровчих властивостей |
Автори: | Шевченко, А.О. Дробот, В.І. |
Ключові слова: | вівсяні висівки хліб хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | Протягом останнього десятиліття в Україні, як і в усьому
світі, спостерігається занепокоєння рівнем продовольчої безпеки
та чинникам, які її формують. В цьому аспекті порушується одне з
основних питань – необхідність продовольчого забезпечення населення якісним харчуванням. Адже від якості та ефективності
впливу харчових продуктів на організм людини безпосередньо залежить стан здоровʼя населення, тривалість життя та активного довголіття. Тому продовольча безпека є одним із найважливіших видів національної безпеки. |
Опис: | Шевченко А. О., Дробот В. І. Вівсяні висівки – перспективна добавка для надання
хлібу оздоровчих властивостей // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Дубініна С. І. Полтава, 2022. С. 103-105. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23123 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2022)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|