DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22411

Назва: Ботанічна, господарсько-біологічна, товарознавча та кулінарна класифікація Страстоцвіту м’ясо-червоного (Рassiflora incarnata L.)
Автори: Єгоркіна, С.О.
Ключові слова: Passiflora incarnata L.
Страстоцвіт м’ясо-червоний
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Для збільшення продукції плодівництва в лісостеповій зоні України велике значення має інтродукція субтропічних культур, адже вони заслуговують на більш широке поширення, бо відрізняються швидкоплідністю, здатністю рости на різних типах ґрунтів, є стійкими до патогенів та не належать до генетично модифікованих, тому їх культивування відносять до органічного землеробства. Страстоцвіт м’ясо-червоний (Passiflora incarnata L.) - багаторічна трав’яниста ліана, стебло якої у вологих субтропіках досягає 6–9 м. В умовах Кавказу надземна частина рослини щорічно відмирає, а навесні відростає зі сплячих бруньок, які зберігаються на кореневищі.
Опис: Єгоркіна С. О. Ботанічна, господарсько-біологічна, товарознавча та кулінарна класифікація Страстоцвіту м’ясо-червоного (Рassiflora incarnata L.) // Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України ( присвячена 10-річчю заснування Хорольського ботанічного саду) : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. (м.Хорол, 12 жовтня 2023 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023. С. 76-78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22411
Розташовується у зібраннях:Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
25.pdf666,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок