DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22411
|
Назва: | Ботанічна, господарсько-біологічна, товарознавча та кулінарна класифікація Страстоцвіту м’ясо-червоного (Рassiflora incarnata L.) |
Автори: | Єгоркіна, С.О. |
Ключові слова: | Passiflora incarnata L. Страстоцвіт м’ясо-червоний |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | Для збільшення продукції плодівництва в лісостеповій зоні України велике значення
має інтродукція субтропічних культур, адже вони заслуговують на більш широке поширення,
бо відрізняються швидкоплідністю, здатністю рости на різних типах ґрунтів, є стійкими до
патогенів та не належать до генетично модифікованих, тому їх культивування відносять до
органічного землеробства.
Страстоцвіт м’ясо-червоний (Passiflora incarnata L.) - багаторічна трав’яниста ліана,
стебло якої у вологих субтропіках досягає 6–9 м. В умовах Кавказу надземна частина
рослини щорічно відмирає, а навесні відростає зі сплячих бруньок, які зберігаються на
кореневищі. |
Опис: | Єгоркіна С. О. Ботанічна, господарсько-біологічна, товарознавча та
кулінарна класифікація Страстоцвіту м’ясо-червоного
(Рassiflora incarnata L.)
// Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах та навчальних закладах України ( присвячена 10-річчю заснування Хорольського ботанічного саду) : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. (м.Хорол, 12 жовтня 2023 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023. С. 76-78. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22411 |
Розташовується у зібраннях: | Теоретичні та прикладні аспекти вивчення, збереження та збагачення фіторізноманіття у науково-дослідних установах
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|