DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра історії України >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
6 Череванівські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22201
|
Назва: | Локальна гастрономічна спадщина у сучасних наукових дослідженнях: теоретико-прикладні аспекти |
Автори: | Бондаренко, Г. |
Ключові слова: | локальні дослідження традиційна кухня гастрономічна спадщина |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | У статті аналізуються сучасні напрями досліджень, пов’язаних з
традиційною кухнею. Розглядаються локальні варіанти гастрономічної спадщини
на прикладі Полтавщини( Лохвиччини). Досліджується значення інформаційної
підтримки та культурної промоції місцевих кулінарних традицій у соціально-економічному розвитку громад, формуванні туристичного іміджу регіону. |
Опис: | Бондаренко Г. Локальна гастрономічна спадщина у сучасних наукових дослідженнях: теоретико-прикладні аспекти // Шості Череванівські наукові читання (на пошану професора А. С. Череваня) : збірник наук. ст. Вип. VІ / Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2022. С. 161-169. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/22201 |
Розташовується у зібраннях: | 6 Череванівські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|