DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21600
|
Назва: | Географічні аспекти розвитку цукрової промисловості Полтавщини |
Автори: | Федій, О.А. Яковенко, В.О. |
Ключові слова: | географічні аспекти географія цукор цукрова промисловість Полтавщина |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | Цукор завжди відігравав виключну роль в країні як продукт харчування та сировина для деяких галузей промисловості. Він є одним з продуктів, який входить до споживчого кошика багатьох країн, зокрема, України, визначає певні стратегічні запаси держави, забезпечує розвиток харчової промисловості.
Але цукровий ринок є найбільш нестійким серед усіх ринків продуктів. Для нього характерні регулярні різкі спади і підйоми цін, зниження та підвищення попиту з боку населення держави. |
Опис: | Федій О. А., Яковенко В. О. Географічні аспекти розвитку цукрової промисловості Полтавщини. Географія та туризм: Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди (28 лютого - 1 березня 2023 р., м. Харків) / за заг. ред. Муромцевої Ю. І. Харків: ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2023. С. 380-383. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21600 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|