DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21600

Назва: Географічні аспекти розвитку цукрової промисловості Полтавщини
Автори: Федій, О.А.
Яковенко, В.О.
Ключові слова: географічні аспекти
географія
цукор
цукрова промисловість
Полтавщина
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Цукор завжди відігравав виключну роль в країні як продукт харчування та сировина для деяких галузей промисловості. Він є одним з продуктів, який входить до споживчого кошика багатьох країн, зокрема, України, визначає певні стратегічні запаси держави, забезпечує розвиток харчової промисловості. Але цукровий ринок є найбільш нестійким серед усіх ринків продуктів. Для нього характерні регулярні різкі спади і підйоми цін, зниження та підвищення попиту з боку населення держави.
Опис: Федій О. А., Яковенко В. О. Географічні аспекти розвитку цукрової промисловості Полтавщини. Географія та туризм: Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди (28 лютого - 1 березня 2023 р., м. Харків) / за заг. ред. Муромцевої Ю. І. Харків: ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2023. С. 380-383.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21600
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Географічні аспекти.pdf542,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок