DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Дизайн-освіта майбутніх фахівців: проблеми та перспективи >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21328
|
Назва: | Українська національна кухня як культурно історичний феномен |
Автори: | Мінько, Н. |
Ключові слова: | українська національна кухня національні страви Україна |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | В статті проводиться аналіз українських національних страв,
традицій та звичаїв їх споживання. Розглядаються особливості
приготування та споживання хліба, короваю, борщу та вареників.
Визначається важливість дослідження культурних традицій
українського народу та збереження його національної ідентичності. |
Опис: | Мінько Н. Українська національна кухня як культурно історичний феномен // Дизайн-освіта майбутніх фахівців: проблеми та перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Полтава, 2022 р.) Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2022. С. 52-58. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21328 |
Розташовується у зібраннях: | Дизайн-освіта майбутніх фахівців: проблеми та перспективи
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|