DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра математичного аналізу та інформатики >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Новітні інформаційно-комунікаційні технології в освіті (IICTE-2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/20570

Назва: Програмна реалізація елементів тренажеру з теми "Системи числення, арифметичні операції в різних системах числення" дисципліни "Архітектура обчислювальних систем"
Автори: Ольховська, О.В.
Собіборець, О.Ю.
Ключові слова: технології навчання
дистанційні технології навчання
«Системи числення, арифметичні операції в різних системах числення»
дисципліна «Архітектура обчислювальних систем»
навчальні тренажери
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Впровадження дистанційних технологій навчання та активне їх застосування у закладах вищої освіти посилилося в умовах пандемії Сovid- 19. На перше місце виходять дистанційні технології навчання та їх застосування в усіх можливих сферах. Ці технології все більше і більше впроваджуються в освітній процес. Для реалізації навчання за дистанційними технологіями необхідним елементом засвоєння знань студентів є тренажери навчальних дисциплін. Розробка та впровадження тренажерів у дистанційні курси є досить актуальним завданням на даний час. Розробка навчальних тренажерів більш ніж актуальна та необхідна. Тренажери займають важливе місце в дистанційних технологіях, а саме у формуванні та закріпленні знань, умінь і навичок студентів під час тренінгу. Сам науковий термін «тренінг» (train) слово англійського походження, що має ряд значень, а саме: тренування, навчання, виховання, підготовка.
Опис: Ольховська О. В., Собіборець О. Ю. Програмна реалізація елементів тренажеру з теми "Системи числення, арифметичні операції в різних системах числення" дисципліни "Архітектура обчислювальних систем" // Новітні інформаційно-комунікаційні технології в освіті : матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції молодих учених та студентів (Полтава, 24-25 листопада 2021 р.). Полтава : ПП “Астрая”, 2021. С. 141-142.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/20570
Розташовується у зібраннях:Новітні інформаційно-комунікаційні технології в освіті (IICTE-2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
51.pdf325,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок