DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19531

Назва: Формування мовленнєвої компетентності молодших підлітків в інклюзивному навчальному середовищі основної школи (перехідному етапі НУШ)
Автори: Гриньова, М.В.
Губарь, О.Г.
Ключові слова: мовлення
мовленнєва компетентність
підлітки
інклюзія
навчальне середовище
основна школа
формування мовленнєвої компетентності
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Запропонований посібник розкриває зміст, форми, сутність і методи діагностики та формування мовленнєвої компетентності молодших підлітків в інклюзивному навчальному середовищі основної школи на перехідному етапі НУШ. Методичні рекомендації та дидактичний матеріал допоможуть в організації інклюзивного освітнього середовища та роботи в ньому з молодшими підлітками (5-6 класи) педагогам, психологам, логопедам, вчителям української мови вчителям-предметникам, зокрема на етапі організації діагностичного процесу, розробки індивідуальної програми розвитку, вибору провідних форм роботи, організації та здійсненні корекційно-розвиткового процесу. Вміщені методичні розробки мають на меті в простій, цікавій, доступній формі сприяти розвитку рівня мовленнєвої компетентності молодших підлітків з порушеннями мовлення, які перебувають в умовах інклюзивного навчального закладу, сприяють розвитку основних її компонентів з опорою на програму закладу загальної освіти.
Опис: Гриньова М. В., Губарь О. Г. Формування мовленнєвої компетентності молодших підлітків в інклюзивному навчальному середовищі основної школи (перехідному етапі НУШ) : навч.-метод. посіб. [для студентів педагогічних спеціальностей та педагогів закладів загальної освіти з інклюзивною формою навчання]. Полтава : Астрая, 2021. 273 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19531
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Гриньова Губарь Формування мовленнєвої компетентності.pdf2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок