DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19521

Назва: Формування у студентів знань щодо графічної підготовки школярів у технічному моделюванні на матеріалі курсу «Прикладна і технічна творчість»
Автори: Кудря, О.В.
Дебре, О.С.
Нечипоренко, І.О.
Ключові слова: студенти
знання
графічна підготовка
школярі
технічне моделювання
творчість
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Ефективна підготовка здобувачів освіти до професійної самореалізації в умовах сьогодення набуває особливої актуальності. Навчання студентської молоді педагогічних вишів передбачає їх підготовку до майбутньої трудової діяльності не лише в середніх закладах освіти, але і в закладах позашкільної іти, на базі яких функціонує безліч гуртків прикладного та технічного спрямування.
Опис: Кудря О. В., Дебре О. С., Нечипоренко І. О. Формування у студентів знань щодо графічної підготовки школярів у технічному моделюванні на матеріалі курсу «Прикладна і технічна творчість». Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті член-кореспондента НАПН України Віктора Костянтиновича Сидоренка «Актуальні питання графічної підготовки: теорія, практика та шляхи розвитку» (28 травня 2022 р) / за заг.ред. Д. Е. Кільдерова. Київ, 2022. С. 65-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19521
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Формування у студентів знань.pdf321,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок