DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19516

Назва: Роль графічної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти для опанування навчальної дисципліни «Проєктування швейних підприємств»
Автори: Кондель, В.М.
Ключові слова: майбутній фахівець професійної освіти
графічна підготовка
професійна освіта
навчальна дисципліна
проєктування швейних підприємств
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Швейна промисловість є однією з основних галузей економіки, що забезпечує населення країни швейними виробами у відповідності до загальних особливостей попиту та окремих уподобань споживачів. В умовах економічної кризи, безробіття, відтоку молоді за кордон надзвичайно важливим є реалізація студентоцентрованої моделі підготовки фахівців професійної освіти в галузі легкої промисловості, орієнтованих на здійснення кваліфікованої педагогічної діяльності у професійно-технічних навчальних закладах та у виробничих умовах; підготовки конкурентоспроможних фахівців здатних виконувати сучасні завдання з організації технологічних процесів в умовах навчальних та виробничих майстерень (цехів); фахівців, що володіють системою професійних якостей та ціннісних орієнтацій із широким доступом до працевлаштування у освітніх закладах та підприємствах легкої промисловості [1, с. 5]. Саме тому студенти-здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «бакалавр» факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, які навчаються за спеціальністю 015.17 «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)», опановують дисципліну «Проєктування швейних підприємств», що дозволяє майбутнім фахівцям.
Опис: Кондель В. М. Роль графічної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти для опанування навчальної дисципліни «Проєктування швейних підприємств». Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті член-кореспондента НАПН України Віктора Костянтиновича Сидоренка «Актуальні питання графічної підготовки: теорія, практика та шляхи розвитку» (28 травня 2022 р) / за заг.ред. Д. Е. Кільдерова. Київ, 2022. С. 56-61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19516
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Роль графічної підготовки.pdf327,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок