DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2022) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19101

Назва: Інформаційна система як умова ефективних управлінських рішень
Автори: Литвин, М.С.
Ключові слова: управлінські рішення
інформаційна система
інформація
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Інформація сьогодні є одним із первинних ресурсів, вартість якого не менша за вартість матеріальних, сировинних та інших ресурсів. Використання останніх значною мірою залежить від стану та використання інформації. На відміну від більшості ресурсів, які можуть бути вичерпаними, інформаційний потенціал може бути використаний багато разів як колективами, так і окремими особами. При цьому вона постійно збільшується і збагачується. Найважливішим фактором підвищення ефективності виробництва на підприємстві є вдосконалення управління. Удосконалення форм і методів управління базується на досягненнях науково-технічного прогресу, подальшому розвитку інформатики, яка вивчає закономірності, методи і способи накопичення, обробки та передачі інформації за допомогою різноманітних технічних засобів. Різноманітні інформаційно-технічні інновації слід сприймати як засіб зниження та зниження витрат на управління.
Опис: Литвин М. С. Інформаційна система як умова ефективних управлінських рішень // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників третьої всеукраїнської наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка , 2022. - С. 247-252.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19101
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2022)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
50.pdf283,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок