DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2022) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19095

Назва: Громадський активізм серед студентської молоді, як складова розвитку молодіжної політики України
Автори: Томенко, Д.В.
Ключові слова: студентська молодь
громадський активізм
молодь
молодіжна політика
активіст
активізм
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Щороку термін «молодіжна політика» звучить все частіше та стає більш важливим. Реалізацією молодіжної політики займаються окремі організації, які є «посередниками» між органами державної влади та молоддю. Молодь до 30 років сьогодні – це половина населення світу. Існує думка, що це байдужі люди, які не прагнуть навчатись та працювати, егоїстичні та зациклені на своїх гаджетах, недостатньо досвідчені, не цікавляться політикою, активною громадською позицією та покращенням громад. Незаперечно такі особи є. Натомість є й ті, хто своїм прикладом демонструють повну протилежність таким стереотипам. Сьогодні їм недостатньо просто навчатись, вони прагнуть всебічного розвитку себе як особистості; недостатньо просто працювати та отримувати заробітну платню, вони прагнуть розвиватись як кар’єрно так і професійно, недостатньо говорити про проблеми, вони долучаються до громадських утворень та рухів аби власноруч долучитися до викорінення тих чи інших проблем в громаді.
Опис: Томенко Д. В. Громадський активізм серед студентської молоді, як складова розвитку молодіжної політики України // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників третьої всеукраїнської наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка , 2022. - С. 219-223.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19095
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2022)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
44.pdf201,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок