DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Фізичного виховання та спорту >
Кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17904

Назва: Досвід формування природничо-наукової компетентності майбутніх фахівців фізичної терапії та ерготерапії
Автори: Фастівець, А.
Ключові слова: ерготерапія
фізична терапія
фахівець з фізичної терапії
Дата публікації: 2021
2021
Короткий огляд (реферат): У результаті дослідження вивчено сутність природничонаукової підготовки майбутніх фахівців із фізичної терапії та ерготерапії як основи формування природничо-наукової компетентності. Природничо-наукова підготовка – цілеспрямований процес і результат формування у людини системи фундаментальних природничо-наукових знань, умінь, навичок, досвіду пізнавальної та практичної діяльності, ціннісних орієнтацій і відносин, достатніх для здійснення професійної й соціальної діяльності в сучасному суспільстві. На основі результатів аналізу комплексу літературних джерел і досвіду професійної підготовки здобувачів вищої освіти нами розроблено власне визначення природничонаукової компетентності майбутніх фахівців із фізичної терапії та ерготерапії. Природничо-наукова компетентність − це цілісна, інтегративна якість особистості майбутнього фахівця з фізичної терапії й ерготерапії, що формується в процесі природничонаукової підготовки і характеризується глибиною медикобіологічних знань, предметних навичок та досвіду дослідницької діяльності в галузі реабілітації, а також природничо-науковим світоглядом і готовністю здійснювати професійну діяльність, яка ґрунтується на фундаментальних ідеях та принципах природничих наук.
Опис: Фастівець А. Досвід формування природничо-наукової компетентності майбутніх фахівців фізичної терапії та ерготерапії // Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи : матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Полтава : Сімон, 2021. С. 108-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17904
Розташовується у зібраннях:Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
30.pdf245,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок