DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Фізичного виховання та спорту >
Кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17882

Назва: Загальна характеристика спортивної підготовки волейболистів
Автори: Зайцева, Ю.В.
Бондаренко, М.
Хабарова, М.
Ключові слова: волейбол
волейболист
спорт
спортивна підготовка
фізична підготовка
тактична підготовка
Дата публікації: 2021
2021
Короткий огляд (реферат): Спортивна підготовка волейболіста на кожному етапі навчально-тренувального процесу має певні особливості з оволодіння знаннями, уміннями i навичками цієї гри. У результаті аналізу літературних джерел, з’ясовано, що спортивна підготовка це цілеспрямований багаторічний навчально-тренувальний процес, який організовується відповідно до планування, включає у себе обов’язкову систематичну участь у спортивних змаганнях (згідно календарного плану), спрямований на фізичне виховання і вдосконалення спортивної майстерності учнів, що проходять спортивну підготовку. Зміст спортивної підготовки волейболістів протягом усіх етапів багаторічного процесу визначається трьома факторами: специфікою гри у волейбол, модельними вимогами кваліфікованих волейболістів, віковими особливостями і можливостями спортсменів.
Опис: Зайцева Ю., Бондаренко В., Хабарова М. Загальна характеристика спортивної підготовки волейболистів // Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи : матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Полтава : Сімон, 2021. С. 41-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17882
Розташовується у зібраннях:Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
12.pdf228,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок