DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941

Назва: Харчова промисловість і біотехнологія
Автори: Крикунова, В.Ю.
Колєснікова, Л.А.
Шинкаренко, В.І.
Ключові слова: харчова промисловість
біотехнологія
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Ще на ранніх етапах цивілізації людина стала користуватися мікробіологічними процесами, застосовуючи їх як засіб збереження і консервації продуктів харчування. Приблизно за 100 років до н. е. біотехнологія набула тих рис, які має сьогодні. Ця технологія в тій або іншій формі існує з доісторичних часів: коли перша людина зрозуміла, що може вирощувати урожай і розводити тварин, вона вже навчилася використовувати біотехнологію.
Опис: Крикунова В. Ю., Колєснікова Л. А., Шинкаренко В. І. Харчова промисловість і біотехнологія. V Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Хімія, біотехнологія, екологія та освіта». 2021. С. 66-72.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Шинкаренко В. І. Харчова промисловість.pdf748,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок