DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941
|
Назва: | Харчова промисловість і біотехнологія |
Автори: | Крикунова, В.Ю. Колєснікова, Л.А. Шинкаренко, В.І. |
Ключові слова: | харчова промисловість біотехнологія |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Ще на ранніх етапах цивілізації людина стала користуватися мікробіологічними процесами, застосовуючи їх як засіб збереження і консервації продуктів харчування. Приблизно за 100 років до н. е. біотехнологія набула тих рис, які має сьогодні. Ця технологія в тій або іншій формі існує з доісторичних часів: коли перша людина зрозуміла, що може вирощувати урожай і розводити тварин, вона вже навчилася використовувати біотехнологію. |
Опис: | Крикунова В. Ю., Колєснікова Л. А., Шинкаренко В. І. Харчова промисловість і біотехнологія. V Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Хімія, біотехнологія, екологія та освіта». 2021. С. 66-72. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|