DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничий >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941

Название: Харчова промисловість і біотехнологія
Авторы: Крикунова, В.Ю.
Колєснікова, Л.А.
Шинкаренко, В.І.
Ключевые слова: харчова промисловість
біотехнологія
Issue Date: 2021
Краткий осмотр (реферат): Ще на ранніх етапах цивілізації людина стала користуватися мікробіологічними процесами, застосовуючи їх як засіб збереження і консервації продуктів харчування. Приблизно за 100 років до н. е. біотехнологія набула тих рис, які має сьогодні. Ця технологія в тій або іншій формі існує з доісторичних часів: коли перша людина зрозуміла, що може вирощувати урожай і розводити тварин, вона вже навчилася використовувати біотехнологію.
Описание: Крикунова В. Ю., Колєснікова Л. А., Шинкаренко В. І. Харчова промисловість і біотехнологія. V Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Хімія, біотехнологія, екологія та освіта». 2021. С. 66-72.
URI: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16941
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Шинкаренко В. І. Харчова промисловість.pdf748,17 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback