DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Навчальні та методичні матеріали >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16875

Название: Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання
Авторы: Кудря, О.В.
Ключевые слова: кулінарія
трудове навчання
Issue Date: 2020
Краткий осмотр (реферат): У посібнику подано методичні поради до вивчення теоретичних відомостей з основ кулінарії: обладнання кухні, продукти харчування, асортимент традиційних страв української народної кухні, технологія приготування їжі, основи правильного харчування тощо. Приділено увагу методиці проведення практичних робіт та оцінюванню результатів практичної діяльності учнів. Розглянуто питання організації проектно-технологічної діяльності учнів. Для працівників педагогічних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл та шкіл інших типів, студентів педагогічних вузів, педучилищ.
Описание: Кудря О. В. Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання : навч.-метод. посіб. / Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – Полтава: Астрая, 2020. – 116 с.
URI: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16875
Appears in Collections:Навчальні та методичні матеріали

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кудря О.В. Навч-метод посібник.pdf2,04 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback