DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Навчальні та методичні матеріали >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16875
|
Назва: | Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання |
Автори: | Кудря, О.В. |
Ключові слова: | кулінарія трудове навчання |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано методичні поради до вивчення теоретичних відомостей з основ кулінарії: обладнання кухні, продукти харчування, асортимент традиційних страв української народної кухні, технологія приготування їжі, основи правильного харчування тощо. Приділено увагу методиці проведення практичних робіт та оцінюванню результатів практичної діяльності учнів. Розглянуто питання організації проектно-технологічної діяльності учнів.
Для працівників педагогічних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл та шкіл інших типів, студентів педагогічних вузів, педучилищ. |
Опис: | Кудря О. В. Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання : навч.-метод. посіб. / Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – Полтава: Астрая, 2020. – 116 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16875 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні та методичні матеріали
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|