DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові видання >
Естетика і етика педагогічної дії >
2020(21) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16300

Назва: Інноваційні форми науково-освітньої комунікації (досвід проведення вебінарів в Інституті педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України для науковців, освітян, молодих дослідників, магістрантів, студентів)
Автори: Котун, К.
Ключові слова: вебінар
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Упродовж березня – червня 2020 рр. у зв’язку з уведенням загальнонаціонального карантину в Україні, з поширенням світо-вої пандемії COVID-19, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України продовжив просвітницьку, науково-консультаційну, освітню діяльність у дистанційному форматі. За цей період співробітниками Інституту проведено 45 онлайн-вебінарів за різними тематичними напрямами з проблем педагогічної освіти і освіти дорослих, 10 онлайн спеціа-льних освітніх вебінарів для здобувачів ступеня доктора філосо-фії, 17 онлайн наукових консультацій для молодих дослідників, 15 онлайн-засідань наукових відділів, 150 навчальних годин онлайн-курсів у межах Центру підвищення кваліфікації. Уперше в онлайн-режимі та в дистанційній формі майбутні доктори філософії мали можливість проходити освітню програму «Педагогічна освіта і освіта дорослих в Україні і зарубіжжі».
Опис: Котун К. Інноваційні форми науково-освітньої комунікації (досвід проведення вебінарів в Інституті педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України для науковців, освітян, молодих дослідників, магістрантів, студентів) / К. Котун // Естетика і етика педагогічної дії : зб. наук. пр. / Ін-т пед. освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – 2020. – Вип. 21. – С. 190-193.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16300
Розташовується у зібраннях:2020(21)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Kotun.pdf490,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок