DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
13 Менделєєвські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16275
|
Назва: | Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі |
Автори: | Шевченко, М.В. Шевченко, С.В. |
Ключові слова: | картопля крохмаль вміст крохмалю здоров'я людини amylum сорти картоплі |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | Здоров’я людини, її життєдіяльність знаходиться в прямій залежності від її способу
життя та продуктів, які вона вживає. Важливе значення у формуванні дитячого організму
відіграють вітаміни і мікроелементи, білки, жири і вуглеводи, насамперед крохмаль, який в
людському організмі виконує енергетичну функцію. Такі продукти, як картопля, рис, деякі сорти злаків багаті на вміст крохмалю. З огляду на важливість крохмалю для людського
організму, особливої уваги і вивчення потребують питання впливу крохмалю на здоров’я
людей. Значущість теоретичних та прикладних аспектів проблеми зумовлюють актуальність
теми дослідження: «Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі». Мета
дослідження полягає у визначенні вмісту крохмалю в різних сортах картоплі та його залежність
від умов її зберігання. |
Опис: | Шевченко М. В. Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі / М. В. Шевченко, С. В. Шевченко // ХІІІ Менделєєвські читання: Збірник наукових праць Регіональної студентської науково-практичної конференції, (Полтава, 25 березня 2020 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав.
нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.] – Полтава : Редакційно-видавничий відділ
ПНПУ імені В. Г. Короленка., 2020. – С. 51-54. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16275 |
Розташовується у зібраннях: | 13 Менделєєвські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|