DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
13 Менделєєвські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16275

Назва: Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі
Автори: Шевченко, М.В.
Шевченко, С.В.
Ключові слова: картопля
крохмаль
вміст крохмалю
здоров'я людини
amylum
сорти картоплі
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Здоров’я людини, її життєдіяльність знаходиться в прямій залежності від її способу життя та продуктів, які вона вживає. Важливе значення у формуванні дитячого організму відіграють вітаміни і мікроелементи, білки, жири і вуглеводи, насамперед крохмаль, який в людському організмі виконує енергетичну функцію. Такі продукти, як картопля, рис, деякі сорти злаків багаті на вміст крохмалю. З огляду на важливість крохмалю для людського організму, особливої уваги і вивчення потребують питання впливу крохмалю на здоров’я людей. Значущість теоретичних та прикладних аспектів проблеми зумовлюють актуальність теми дослідження: «Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі». Мета дослідження полягає у визначенні вмісту крохмалю в різних сортах картоплі та його залежність від умов її зберігання.
Опис: Шевченко М. В. Дослідження вмісту крохмалю в різних сортах картоплі / М. В. Шевченко, С. В. Шевченко // ХІІІ Менделєєвські читання: Збірник наукових праць Регіональної студентської науково-практичної конференції, (Полтава, 25 березня 2020 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.] – Полтава : Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка., 2020. – С. 51-54.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16275
Розташовується у зібраннях:13 Менделєєвські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
18.pdf607,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок