DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15827

Назва: Вплив найпоширеніших харчових добавок на здоров’я людини
Автори: Донченко, С.В.
Білаш, С.М.
Северин, Ю.М.
Ключові слова: здоров'я
здоров'я людини
Е903
хімічні добавки
консерванти
барвник
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Щорічно в Україні люди помирають від серцево – судинних захворювань, раку легень, молочної залози, шлунку, печінки і товстої кишки. Кількість смертей коливається з року в рік, але в цілому тримається на досить високому рівні. Адже більшості трагедій можна було б уникнути, відмовившись від декількох шкідливих звичок. Зайшовши в супермаркет, скільки в середньому харчових добавок міститься в продуктах, популярних серед дітей та дорослих? Однак багатьох фактів про продукти харчування, які потрапляють до наших рук, ми не знаємо, а особливо коли мова йде про харчові добавки з індексом «Е». Більшість любить вживати солодке.
Опис: Донченко С. В. Вплив найпоширеніших харчових добавок на здоров’я людини / С. В. Донченко, С. М. Білаш, Ю. М. Северин // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020.- С. 23-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15827
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
10.pdf103,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок