DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15809

Назва: Інноваційні підходи у процесі вивчення біорізноманіття в закладах освіти України та Японії
Автори: Зеленська, Л.І.
Трофименко, М.С.
Ключові слова: заклад освіти
заклад освіти Японії
заклад освіти України
навчальний процес
система освіти
вивчення біорізноманіття
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): В природничій освіті є поняття, що складають підґрунтя, каркас для формування ключових компетентностей, що належать до ціннісносмислової орієнтації у світі. Це ноосфера, біосфера, природне середовище, географічне різноманіття, біорізноманіття, сфера життя людини та ін., які формують в охоплених навчанням наукову картину світу. Серед головних понять «біорізноманіття» займає особливе місце. Біорізноманіття є основою для життя та основних послуг, що надаються екосистемами. Біорізноманіття підтримує добробут людей та сталий розвиток у всіх сферах діяльності, у тому числі в сферах економіки, сільського, лісового господарства, рибальства тощо.
Опис: Зеленська Л. І. Інноваційні підходи у процесі вивчення біорізноманіття в закладах освіти України та Японії / Л. І. Зеленська, М. С. Трофименко // Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П.Є. Сосіна) (30 жовтня 2020 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М.В. Полтава, 2020. - С. 419-423.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15809
Розташовується у зібраннях:Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
121.pdf348,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок