DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15768
|
Название: | Формування культури безпечного використання жувальної гумки серед іноземних студентів УМСА |
Авторы: | Клепець, О.В. Джаммул, А. |
Ключевые слова: | жувальна гумка здоров'я історія створення жувальної гумки Томас Адамс |
Issue Date: | 2020 |
Краткий осмотр (реферат): | Сьогодні жувальна гумка стала невід’ємним атрибутом сучасної
людини, що веде динамічний спосіб життя. В усьому світі особливою
популярністю вона користується у дітей та молоді, зокрема й студентів.
Розповсюдженим є стереотип про позитивний вплив жувальної гумки
на гігієну порожнини рота, про її здатність вгамовувати почуття голоду
та стресу. Разом з тим нами було помічено, що багато студентів УМСА
мають схильність до зловживання жувальною гумкою та
використовують її навіть під час навчальних занять, не задумуючись про
можливі негативні наслідки цієї звички для їх здоров’я. |
Описание: | Клепець О. В. Формування культури безпечного використання жувальної гумки серед іноземних студентів УМСА / О. В. Клепець, А. Джаммул // Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П.Є. Сосіна) (30 жовтня 2020 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М.В. Полтава, 2020. - С. 283-286. |
URI: | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15768 |
Appears in Collections: | Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|