DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15764

Назва: Модель підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до реалізації здоров’язбережувальних технологій у ЗВО
Автори: Дяченко-Богун, М.М.
Дмитренко, Н.А.
Ключові слова: майбутій вчитель
здоров'язбережувальні технології
майбутній вчитель природничих дисциплін
майбутній вчитель біології
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Професійна підготовка майбутніх учителів природничих дисциплін до реалізації здоров’язбережувальних технологій у вищих навчальних закладах є динамічною системою і відповідає: запитам суспільства, держави, вимогам загальноосвітніх навчальних закладів, потребам студентів до збереження, зміцнення та формування власного здоров’я, професійному вдосконаленню впродовж життя та здатності до конкурентоспроможності на ринку праці, розвитку професійного здоров’я і довголіття. Підготовку майбутніх учителів природничих дисциплін до реалізації здоров’язбережувальних технологій у закладах освіти потрібно розглядати як складний системний об’єкт, який не піддається безпосередньому прямому спостереженню, а потребує спеціальних теоретичних методів дослідження.
Опис: Дяченко-Богун М. М. Модель підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до реалізації здоров’язбережувальних технологій у ЗВО / М. М. Дяченко-Богун, Н. А. Дмитренко // Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П.Є. Сосіна) (30 жовтня 2020 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М.В. Полтава, 2020. - С. 272-274.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15764
Розташовується у зібраннях:Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
81.pdf101,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок