DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
27 Каришинські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15113

Назва: Особливості використання мультимедійних презентацій в освітньому процесі з географії в курсі «Материки та океани»
Автори: Кобернік, С.Г.
Сітнікова, Д.Р.
Ключові слова: інформаційні технології
мультимедійні презентації
освітній процес
географія
курс "Материки та океани"
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Інформаційні технології є важливою складовою нашого життя. Жоден учень, так само і вчитель, нині не уявляє свого життя без Інтернету та різноманітних електронних програм. Стаття 12 Закону України «Про освіту» наголошує на тому, що «метою повної загальної середньої освіти є всебічний розвиток, виховання і соціалізація особистості… Досягнення цієї мети забезпечується шляхом формування, у т.ч., ключових компетентностей у галузі природничих наук…» [1]. На нашу думку, саме мультимедійні презентації допомагають краще засвоїти географічний матеріал, оскільки можуть поєднувати, такі елементи мультимедіа, як: аудіо та відеофрагменти, зображення, текст, карти, таблиці, діаграми, графіки, схеми.
Опис: Кобернік С. Г. Особливості використання мультимедійних презентацій в освітньому процесі з географії в курсі «Материки та океани» / С. Г. Кобернік, Д. Р. Сітнікова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXVІІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ) (м. Полтава, 28-29 травня 2020 р.) / За заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2020. – С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15113
Розташовується у зібраннях:27 Каришинські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Сітнікова.pdf222,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок