DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Психології і соціальної роботи >
Кафедра психології >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14845

Назва: Практикум із дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» і «Основи психотренінгу осіб з тяжкими порушеннями мовлення»
Автори: Кононова, М.М.
Ключові слова: психокорекція
психоконсультування
інклюзія
психотренінг
порушення мовлення
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику презентовано практикум з дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» та «Основи психотренінгу для осіб з тяжкими порушеннями мовлення», який є реалізацією проектно-модульного підходу до професійної підготовки майбутніх психологів, вчителів-дефектологів. Практикум подано у вигляді серії воркшопів, які складаються з інформаційного (інформаційні кейси, що містять матеріали, які розкривають теоретичні аспекти вивчення певної теми та слугують пошуковим орієнтиром для самостійного здобування знань) та корекційно-розвивального (завдання для практичного виконання: майндмеппінг, інтенсив з PowerPoint, завдання для групової роботи, круглі столи, дискусії, майстер-класи, тренінги, рольові ігри, педагогічний досвід, створення електронних засобів навчання, Інтернет-конференції, скрайбінг, міні-дослідження, SWOT-аналіз тощо) блоків.
Опис: Кононова М. М. Практикум із дисциплін «Основи психокорекції та психоконсультування в умовах інклюзії» і «Основи психотренінгу осіб з тяжкими порушеннями мовлення»: навчально-методичний посібник. Полтава: ПНПУ імені В. Г.Короленка. 2020. 191 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14845
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
практикум з основ психокор.pdf1,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок