DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра культурології >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14684

Назва: Історія української культури: навчально-методичний посібник для підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів. Частина 1 (від найдавніших часів до середини ХVІІ століття)
Автори: Дмитренко, В.А.
Дмитренко, В.І.
Ключові слова: культура
історія української культури
українська культура
історіографія
культурологія
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Поняття «культура», «української культура» та «культура України». Українська культура в контексті європейської та світової культури. Українська культура між Заходом і Сходом. Українська культура та Європа. Україна і православно-слов’янський культурний світ. Проблема етногенезу українців. Поняття «етнос», «народ», «народність», «нація». Українська ментальність. Українська ідея. Основні історико-етнографічні зони та культурні регіони України: Наддніпрянщина, Прикарпаття (Галичина), Закарпаття, Волинь, Поділля, Полісся, Полтавщина і Слобожанщина, Південь України (Таврія і Таврида-Крим).
Опис: Історія української культури: навчально-методичний посібник для підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 034 Культурологія освітнього ступеня бакалавр / укладачі В. А. Дмитренко, В. І. Дмитренко. Полтава: ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2019. Ч. 1 (від найдавніших часів до середини ХVІІ століття). 136 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14684
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Історія української культури Ч1.pdf7,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок