DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Фізичного виховання та спорту >
Кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2019) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14590

Назва: Педагогічний потенціал навчальних практик у підготовці тренера з боксу
Автори: Хижняк, О.
Ключові слова: тренер
бокс
тренер з боксу
навчальні практики
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Виробнича практика зі спеціальності у підготовці тренера з боксу є важливим етапом підготовки бакалаврів з професійною орієнтацією на теорію та практику підготовки тренера з виду спорту (інструктора, фахівця з організації дозвілля), яка надає можливість отримати практичні уміння та організаторські навички діяльності, необхідні для майбутньої роботи за фахом у сфері фізичної культури і спорту [1]. Виробнича практика зі спеціальності організовується і проводиться відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 017 Фізична культура і спорт. Практика запланована у 7 семестрі для четвертого курсу першого рівня освіти тривалістю шість тижнів. Головна мета практики полягає у формуванні умінь і навичок застосувати теоретичні знання для відбору і орієнтації спортсменів, основи моделювання та прогнозування у підготовці спортсменів, успішного забезпечення навчально-тренувального процесу, організації фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів.
Опис: Хижняк О. Педагогічний потенціал навчальних практик у підготовці тренера з боксу / О. Хижняк // Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи: матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. / за заг. ред. О. О. Момот, Ю. В. Зайцевої, Ю. В. Солохи та ін. – Полтава : Сімон, 2019. – С. 95-97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14590
Розташовується у зібраннях:Технології здоров’язбережування в сучасних закладах освіти України: проблеми та перспективи (2019)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Хижняк.pdf148,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок