DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14384

Назва: Інноваційні транформації педагогічої освіти фізкультурного профілю в умовах демократизації суспільства
Автори: Согоконь, О.А.
Ключові слова: інновації
педагогічна освіта
освіта фізкультурного профілю
демократія
суспільство
демократизація суспільства
освіта
фізична культура
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): У «Національній доктрині розвитку освіти в Україні» (2002 р.) наголошується на організаційному реформуванні системи освіти, актуальності збагачення власного досвіду та переосмисленні психолого-педагогічних цінностей. Україна, як європейська держава, має цінні надбання педагогічної думки, може суттєво змінити політику і соціальні пріоритети в освіті, створити принципово нову парадигму освіти і виховання. В основу української освіти впроваджуються інноваційні педагогічні технології, сучасні інтерактивні методи, оновлені форми роботи та прогресивні методики виховання молоді. Завдання модернізації освіти ставить на перший план формування фахівця високої якості і компетентності, здатного до системного узагальнення минулого та інноваційного пошуку шляхів самореалізації в умовах безперервного інформаційного простору.
Опис: Согоконь О. А. Інноваційні транформації педагогічої освіти фізкультурного профілю в умовах демократизації суспільства / О. А. Согоконь // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників другої Всеукр. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. - Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2020. - С. 178-183.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14384
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Согоконь.pdf206,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок