DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові праці студентів >
Дидаскал >
19 >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13882

Назва: Підготовка вчителів до проектування дидактичної системи в руслі виконання положень "Концепції Нової української школи"
Автори: Стрельніков, В.Ю.
Ключові слова: підготовка вчителя
Нова українська школа
НУШ
проектування систем навчання
технології навчання
дидактична система
побудова навчальних курсів
авторський курс
зміст навчання
рефлексія
проектування дидактичної системи
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): «Концептуальні засади реформування середньої освіти» до формули Нової української школи справедливо відносять умотивованого учителя. Зокрема, відзначається, що «Нова школа потребує нового вчителя, який зможе стати агентом змін». І далі: «Насамперед творчому та відповідальному вчителю, який постійно працює над собою, буде надано академічну свободу. Учитель зможе готувати власні авторські навчальні програми, власноруч обирати підручники, методи, стратегії, способи і засоби навчання; активно виражати власну фахову думку. Держава гарантуватиме йому свободу від втручання у професійну діяльність». Тому важливо підготувати вчителя до діяльності проектування дидактичної системи в руслі виконання положень «Концепції Нової української школи», зокрема, технологій, способів і засобів навчання. Слід систематизувати вимоги до проектанта дидактичної системи і на цій основі розробити конкретну програму підготовки вчителів до такого проектування.
Опис: Стрельніков В. Підготовка вчителів до проектування дидактичної системи в руслі виконання положень "Концепції Нової української школи"/ В. Стрельніков // Дидаскал. - 2019. - № 19. - С. 10-13.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13882
Розташовується у зібраннях:19

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
2.pdf175,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок