DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13078

Назва: Формування здоров'язбережувальних компетенцій на уроках основ здоров'я
Автори: Йосипенко, О.М.
Ключові слова: здоров'я
здоровий спосіб життя
здоров’язбережувальні компетентності
основи здоров'я
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Даний урок був проведений на обласному науково-практичному семінарі методистів рай(міськ)методкабінетів (центрів) із біології та основ здоров’я на тему «Науково-методичні підходи щодо поліпшення якості викладання основ здоров’я та екології». Урок-тренінг по Основах здоров’я. 6 клас. Тема. «Значення води і харчування для розвитку і здоров’я підлітків. Поживні речовини. Особливість харчування у підлітковому віці». Мета: ознайомити зі складовими продуктів харчування підлітків відповідно до їх віку, джерелами їх надходження, сформувати поняття про поживні речовини, значення води і збалансованого харчування для розвитку і здоров’я підлітків, розвивати вміння відрізняти корисну їжу від тієї, що може зашкодити здоров’ю; виховувати культуру споживання їжі. Тип уроку: засвоєння нових знань.
Опис: Йосипенко О. М. Формування здоров'язбережувальних компетенцій на уроках основ здоров'я / О. М. Йосипенко // Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. М.В. Гриньової. - Полтава: Астрая, 2016. - С. 210-213.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13078
Розташовується у зібраннях:Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
73.pdf261,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок