DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові видання >
Естетика і етика педагогічної дії >
2019(19) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12519

Назва: Системи професійного розвитку менеджерів у транснаціональних корпораціях: досвід Німеччини і Польщі (Рецензія на монографію: Баніт О. В. Системи професійного розвитку менеджерів у транснаціональних корпораціях: досвід Німеччини і Польщі. – Київ: ДКС-Центр, 2018. – 414 с.)
Автори: Лук’янова, Л.Б.
Ключові слова: рецензія
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Глобалізаційно-інтеграційні процеси, динамічний розви-ток інформаційно-комуніка-ційних технологій, комплекс зовнішніх і внутрішніх чинників, стрімке зростання освітніх потреб працюючих в умовах ринкової економі-ки призвели до кардиналь-них трансформацій у систе-мі розвитку людського капіталу. Сьогодні, як ніколи, стає зрозумілим, що освіта є не приватною справою, і не результатом особистих уподобань, а соціальною технологією виробництва людини, її здібностей і вмінь. У сучасних суспільно-економічних умовах актуалізується проблема розвитку неформальної корпоративної освіти, яка є невід’ємним складником неперервної професійної освіти і має стати вагомим чинником задоволення потреб роботодавців відповідним рівнем підготовки та кваліфікації персоналу.
Опис: Лук’янова Л. Б. Системи професійного розвитку менеджерів у транснаціональних корпораціях: досвід Німеччини і Польщі (Рецензія на монографію: Баніт О. В. Системи професійного розвитку менеджерів у транснаціональних корпораціях: досвід Німеччини і Польщі. – Київ: ДКС-Центр, 2018. – 414 с.) / Л. Б. Лук’янова // Естетика і етика педагогічної дії : зб. наук. пр. / Ін-т пед. освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – 2019. – Вип. 19. – C. 190-193.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12519
Розташовується у зібраннях:2019(19)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Lukyanova.pdf475,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок