DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2019) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12221

Назва: Біологічна роль та деякі функції лектинів пшениці м’якої озимої
Автори: Чеботарьова, Л.В.
Ключові слова: лектини
злаки
пшениця
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Функціональна роль лектинів злакових рослин, зокрема пшениці м’якої озимої, на сьогодні залишається актуальним і суперечливими питанням, а також потребує постійної експериментальної роботи вчених-лектинологів. Функції цих білків мають декілька напрямків дії, це підтверджується величезною кількістю експериментальних досліджень.
Опис: Чеботарьова Л. В.Біологічна роль та деякі функції лектинів пшениці м’якої озимої / Л. В. Чеботарьова // Сучасні досягнення природничих наук : мат-ли Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів) (18-19 квітня 2019 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М. В. – Полтава, 2019. – С. 170-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12221
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2019)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Hebotariova.pdf209,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок