DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2019) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12174
|
Назва: | Загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківської області |
Автори: | Мирошниченко, Т.С. |
Ключові слова: | біохімічні показники печінка екологія зелена жаба |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день надзвичайно загострились багато екологічних проблем, а серед них одна з головних – зростаючий антропогенний вплив на навколишнє середовище. Для аналізу причин негативних процесів, їх розвитку та кінцевих результатів, необхідним є екологічний моніторинг. До методів ведення моніторингу відноситься біологічний метод, що базується на використанні біоіндикаторів. На сьогодні відомо, що біохімічні показники тканин і органів різних видів безхвостих амфібій варіюють в залежності від біотопів існування і їх антропогенного забруднення. Ці аспекти даного питання обумовили постановку мети і завдань нашого дослідження.
Мета роботи – дослідити загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківщини із різним техногенним забрудненням. |
Опис: | Мирошниченко Т. С. Загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківської області / Т. С. Мирошниченко // Сучасні досягнення природничих наук : мат-ли Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів) (18-19 квітня 2019 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М. В. – Полтава, 2019. – С. 106-108. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12174 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні досягнення природничих наук (2019)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|