DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2019) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12174

Назва: Загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківської області
Автори: Мирошниченко, Т.С.
Ключові слова: біохімічні показники
печінка
екологія
зелена жаба
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день надзвичайно загострились багато екологічних проблем, а серед них одна з головних – зростаючий антропогенний вплив на навколишнє середовище. Для аналізу причин негативних процесів, їх розвитку та кінцевих результатів, необхідним є екологічний моніторинг. До методів ведення моніторингу відноситься біологічний метод, що базується на використанні біоіндикаторів. На сьогодні відомо, що біохімічні показники тканин і органів різних видів безхвостих амфібій варіюють в залежності від біотопів існування і їх антропогенного забруднення. Ці аспекти даного питання обумовили постановку мети і завдань нашого дослідження. Мета роботи – дослідити загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківщини із різним техногенним забрудненням.
Опис: Мирошниченко Т. С. Загальні біохімічні показники печінки зелених жаб із різних біотопів Харківської області / Т. С. Мирошниченко // Сучасні досягнення природничих наук : мат-ли Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів) (18-19 квітня 2019 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М. В. – Полтава, 2019. – С. 106-108.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/12174
Розташовується у зібраннях:Сучасні досягнення природничих наук (2019)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Myroschnichenko.pdf198,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок