DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2011) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11694
|
Назва: | Основи екологічної безпеки виробництва продукції птахівництва |
Автори: | Васильєва, О.О. |
Ключові слова: | екологічна безпека птахівництво продукція птахівництва яйця |
Дата публікації: | 2011 |
Короткий огляд (реферат): | Ведення сільського господарства можна розглядати як управління екосистемою з метою одержання продукції рослинництва і тваринництва, необхідної для харчування людини, або виробництва сировини самого
різного призначення. В останні роки в Україні все більше уваги приділяють
реалізації проектів, що направлені на виробництво екологічно чистої продукції, використання екологічно чистих технологій. В широкому значенні термін екологічна безпека виробництва продукції доцільно трактувати, як виключення шкідливої дії самого виробництва і отриманої продукції на навколишнє середовище. Той чи інший період в кожній країні діють стандарти як на вироблену готову продукцію, так і на технологічні процеси по
її виробництву. |
Опис: | Васильєва О. О. Основи екологічної безпеки виробництва продукції птахівництва / О. О. Васильєва // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. — Полтава: Астрая, 2011. – С. 171-173. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11694 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2011)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|