DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України в світлі вчення про ноосферу (2009) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11218

Назва: Використання ентомологічного препарату трихограми проти кукурудзяного (стеблового) метелика Ostrinia nubilalis hb.
Автори: Ющенко, Л.П.
Касап, Ю.М.
Ключові слова: кукурудзяний метелик
Ostrinia nubilalis hb.
захист рослин
кукурудза
трихограма
стеблевий метелик
рослинництво
Дата публікації: 2009
Короткий огляд (реферат): Кукурудза(Zee mays)- одна з найбільш високопродуктивних злакових рослин універсального використання. Ії вирощують для продовольчих, кормових і технічних потреб. У світовому землеробістві найбільше використовують зерно кукурудзи: на продовольчі цілі− 20% вирощеного зерна, технічні− 15−20% і на корм худобі− 60−65%. У нашій країні кукурудза є основною кормовою культурою. Здавна людина використовує кукурудзу як продовольчу культуру. Кукурудзяне борошно використовують в кондитерській промисловості. За вмістом білка кукурудзяна крупа перевищує інші крупи (пшоно, ячмінну, гречану). З зерна виробляють крохмаль, з зародків зерна рослинну олію - висококалорійний продукт харчування, що має лікувальні властивості (містить лецетин, який знижує вміст холестерину в крові і запобігає захворюванню на атеросклероз).
Опис: Ющенко Л. П. Використання ентомологічного препарату трихограми проти кукурудзяного (стеблового) метелика Ostrinia nubilalis hb. / Л. П. Ющенко, Ю. М. Касап // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття україни в світлі вчення про ноосферу. Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференцції. - Полтава: Астрая, 2009. – С. 66-68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11218
Розташовується у зібраннях:Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України в світлі вчення про ноосферу (2009)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
37.pdf240,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок