DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2007) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11030

Назва: Накопичення аскорбінової кислоти в сортах білоголової капусти
Автори: Оніпко, В.В.
Воскобійник, О.Д.
Ключові слова: капуста
білоголова капуста
аскорбінова кислота
харчова цінність капусти
капуста білоголова
Дата публікації: 2007
Короткий огляд (реферат): Надзвичайно цінним продуктом харчування є овочі. До складу яких входить велика кількість речовин, необхідних для нормальної життєдіяльності людського організму. Низька енергетична цінність овочів аж ніяк не применшує їхньої поживної цінності, оскільки вони позитивно впливають на діяльність нервової системи, органів внутрішньої секреції й травного тракту. Середньорічне споживання овочів на одну людину становить близько 170 кг, з яких на капусту зокрема припадає — 40 кг. Харчова цінність капусти білоголової обумовлюється наявністю великої кількості вуглеводів, легкозасвоюваних білків,органічних кислот, мінеральних солей, споживання яких сприяє зміцненню організму, підвищенню його працездатності й резистентності до різних шкідливих дій та хвороб.
Опис: Оніпко В. В. Накопичення аскорбінової кислоти в сортах білоголової капусти / В. В. Оніпко, О. Д. Воскобійник // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України / Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції. — Полтава: Астрая, 2007. – С. 122-124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11030
Розташовується у зібраннях:Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2007)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
59.pdf336,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок