DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10641

Назва: Управління просторовим розвитком міст: оптимізація промислових територій
Автори: Турченко, Т.С.
Ключові слова: розвиток міст
оптимізація промислових територій
містобудування
містобудівна політика
виробничі території
принцип «ліквідації»
принцип «поступового згортання»
принцип «необмеженого розвитку»
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Сучасні ринкові перетворення в Україні супроводжуються активною трансформацією в усіх галузях економіки, що нерідко стають причиною конфліктів та протиріч між господарськими, соціальними і містобудівними потребами. Негативними проявами таких перетворень у промисловому секторі будь-якого міста є припинення роботи багатьох промислових підприємств, що призводить до виникнення ряду проблем як в соціально-економічній сфері, так і в містобудуванні. У соціальній сфері до таких проблем належать: різке скорочення робочих місць; перехід висококваліфікованих інженерно-технічних кадрів у сферу обслуговування; трудова міграція та суттєве зменшення населення працездатного віку в населених пунктах; погіршення рівня життя та загострення демографічної ситуації.
Опис: Турченко Т. С. Управління просторовим розвитком міст: оптимізація промислових територій / Т. С. Турченко // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників регіон. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – С. 138-140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10641
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
36.pdf58,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок