DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10620

Назва: Проблема кількісно-якісних показників національного багатства
Автори: Підлепич, Т.Р.
Ключові слова: національне багатство
термін національне багатство
доходи
структура національного багатства
Україна
людський потенціал економіки
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Національне багатство являє собою лакмусовий папірець, який виражає показник стану економіки. Масштабність цього макроекономічного поняття обумовлена передовсім великим обсягом облікових компонентів та непростою системою виміру. Стратегічне завдання для України вимагає детального аналізу та розчленування економічного потенціалу для подальшого розвитку та зростання, що неабияк стає актуальним на сьогодні. Безперечно, у вимірній площині національного багатства можна прослідкувати рівень економічного розвитку тих, чи тих країн, їх позицію з точки зору всесвітнього погляду. Для характеристики макроекономічного показника постає низка питань, що спираються на кількісні та якісні тональності у вимірному представленні.
Опис: Підлепич Т. Р. Проблема кількісно-якісних показників національного багатства /Т. Р. Підлепич // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників регіон. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – С. 82-86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10620
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
21.pdf63,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок