DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10610

Назва: Неформальна зайнятість як засіб адаптації населення України до нових економічних умов
Автори: Шевченко, Б.О.
Оніпко, М.В.
Ключові слова: зайнятість
неформальна зайнятість
населення України
економічні умови
трудова діяльність
неформальний сектор економіки
ринок праці
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Адаптація населення до сучасних економічних процесів – це проблема, яка потребує серйозного теоретичного підходу і комплексного дослідження багатьма науками. На наш погляд, особливого значення при з'ясуванні характеристик зазначеного адаптаційного процесу, набувають зміни у сфері зайнятості і, зокрема, зайнятості населення України у неформальному секторі економіки. У Копенгагенській декларації про соціальний розвиток зафіксовано обов'язок усіх глав держав та урядів країн-членів ООН узяти до уваги важливе значення неформального сектора в стратегіях з подолання зубожіння і соціальної інтеграцію. Цим документом підкреслюється те, що неформальний сектор ринку праці це повноправний сегмент соціально-економічних відносин у суспільстві, важливий чинник забезпечення зайнятості і добробуту населення.
Опис: Шевченко Б. О. Неформальна зайнятість як засіб адаптації населення України до нових економічних умов / Б. О. Шевченко, М. В. Оніпко // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників регіон. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – С. 45-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10610
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
11.pdf60,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок