DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
16 Менделєєвські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21049
|
Назва: | Дослідження якості молока і молочних виробів з використанням цифрового вимірювального комплексу Einstein |
Автори: | Стрижак, С.В. |
Ключові слова: | STEM-освіта ЕINSTEIN білки молоко якість молока |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | Нові підходи до організації і змісту освіти мають задовольняти вимоги суспільства і
адаптувати освіту до потреб школярів у здобутті в майбутньому певної професії. Актуальним
питанням шкільної освіти на сучасному етапі постає проблема упровадження STEM-освіти, що є
пріоритетним напрямом модернізації освіти, складовою частиною державної політики з
підвищення рівня конкурентоспроможності національної економіки та розвитку людського
капіталу, одним з основних факторів інноваційної діяльності у сфері освіти, що відповідає
запитам економіки та потребам суспільства.
Інтеграція є провідним принципом STEM-освіти. Вона дозволяє формувати стійкі
взаємозв’язки предметів природничо-математичного циклу, формувати навички критичного
мислення, комплексної роботи над проблемою, дослідницькі вмінні та навички, тощо. |
Опис: | Стрижак С. В. Дослідження якості молока і молочних виробів з використанням цифрового вимірювального комплексу Einstein // ХVІ Менделєєвські читання: Збірник наукових праць Всеукраїнської науково-практичної конференції, (Полтава, 14 – 15 березня 2023 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.] Полтава: Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка. 2023. С. 66-67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21049 |
Розташовується у зібраннях: | 16 Менделєєвські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|