DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18188

Назва: Особливості адаптаційного потенціалу та стан фізичного здоров’я у студентів 1-го та 2-ого курсів з різним ступенем рухової активності та із різних медичних груп в Полтавському фаховому коледжі нафти і газу національного університету «Полтавська політехніка»
Автори: Малько, Т.О.
Пилипенко, В.В.
Березкіна, О.О.
Пилипенко, С.В.
Ключові слова: здоров'я
фізичне здоров'я
рухова активність
студент
експрес-метод Апанасенка Г.Л.
юнак
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): В умовах розвитку вищої школи однією із важливих медикосоціальних проблем є адаптація студентів вишів на початку навчання. Від якості підготовленості студентів на першому етапі отримання спеціальної освіти залежить рівень їх подальшого професійного становлення як спеціаліста галузі. Вагомий вплив на адаптаційні можливості студентської молоді коледжу має стан фізичного та психічного здоров’я. Метою роботи було з’ясування особливостей адаптаційних процесів організму до початку навчання в коледжі нафти і газу, залежність їх від стану здоров’я та рівня рухової активності студентів та студенток різних медичних груп. Для досягнення зазначеної мети були сформульовані наступні завдання: визначити стан фізичного здоров’я та адаптаційного потенціалу у студенток-дівчат та студентів-юнаків 1-го та 2-го курсів фахового коледжу нафти і газу з різним ступенем рухової активності, що мають різні медичні групи та порівняти їх рівні адаптаційних можливостей.
Опис: Малько Т. О., Пилипенко В. В., Березкіна О. О., Пилипенко С. В. Особливості адаптаційного потенціалу та стан фізичного здоров’я у студентів 1-го та 2-ого курсів з різним ступенем рухової активності та із різних медичних груп в Полтавському фаховому коледжі нафти і газу національного університету «Полтавська політехніка» // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. 132-134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18188
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
50.pdf133,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок