DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15565

Назва: Сергій Іллічевський - один із організаторів вивчення та охорони біорізноманіття на Полтавщині та в Україні
Автори: Самородов, В.М.
Халимон, О.В.
Ключові слова: ботанік
вивчення біології
Іллічевський Сергій
вивчення флори
історія природоохоронної роботи
природоохоронна робота
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): 17 вересня 2020 р. виповнилося 125 років від дня народження відомого українського ботаніка та фенолога, кандидата біологічних наук, професора Сергія Олімпійовича Іллічевського (1895-1959?), життя та діяльність якого були тісно пов’язані з сучасним Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, випускником якого він став у 1923 р. і певний час працював у підрозділах цього вишу. Сформувавшись у родині знаного натураліста О. О. Іллічевського, де цінували природу та вміли її досліджувати, Сергій ще змолоду долучився до цієї справи.
Опис: Самородов В. М. Сергій Іллічевський - один із організаторів вивчення та охорони біорізноманіття на Полтавщині та в Україні / В. М. Самородов, О. В. Халимон // Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П.Є. Сосіна) (30 жовтня 2020 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / За заг. ред. проф. Гриньової М.В. Полтава, 2020. - С. 13-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15565
Розташовується у зібраннях:Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
4.pdf707,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок