DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13583

Назва: Виховання у молоді культури вживання газованих напоїв
Автори: Корчан, Н.О.
Ніколенко, В.В.
Ключові слова: газовані напої
шкідливі продукти харчування
молодь
вживання газованих напоїв
зуби
хвороби зубів
карієс
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Одним із найбільш популярних напоїв як дітей, молоді, так і більш дорослого покоління є газована вода. Дуже часто, особливо у спекотну погоду, можна спостерігати, як люди п'ють її літрами, намагаючись втамувати спрагу, проте на відміну від звичайної води, газована спраги втамувати не здатна. Крім того, солодкі напої є причиною багатьох захворюваннь, що спричинені надмірним її вжитком. То у чому ж полягає шкода газованих напоїв. Дана тема роботи є дуже актуальною, адже кожен із нас, піклуючись про своє здоров'я, як мінімум, намагається не вживати шкідливі для організму продукти харчування. Прослідкована і доведена чітка залежність між вживанням газованих напоїв та станом захворюваності на карієс, але перед тим, як розбирати шкідливий вплив шипучки на здоров'я, спочатку згадаємо: що таке зуби?
Опис: Корчан Н. О. Виховання у молоді культури вживання газованих напоїв / Н. О. Корчан, В. В. Ніколенко // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 136-138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13583
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
60.pdf595 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок