DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
15 Каришинські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7958

Назва: Планування освітньо-профілактичних заходів сучасними засобами освіти з метою підвищення обізнаності студентів з проблеми «соціальні хвороби»
Автори: Субота, Н.П.
Пашинський, П.П.
Ключові слова: соціальні хвороби
СНІД
студенти
планування
освітньо-профілактичні заходи
Дата публікації: 2008
Короткий огляд (реферат): Розповсюдженість соціальних хвороб у суспільстві є віддзеркаленням ефективності реалізації цілого ряду комплексних державних програм, в тому числі – освітніх. На жаль, в Україні маємо недостатнє фінансування відповідних відомств і установ, що опікуються цією проблемою, відсутність постійних освітньо – профілактичних заходів, які забезпечували б широкомасштабну повсякденну роботу із підлітками та молоддю. Основним напрямком роботи є забезпечення інформованості молоді з сучасних досягнень у галузі медицини щодо профілактики, шляхів ураження, симптоматики та прогнозів соціальних хвороб. Не зважаючи на те, що ця проблема в Україні визначена як один із пріоритетних напрямків державної політики у сфері охорони здоров’я і соціального розвитку, зниження захворюваності та смертності від таких хвороб як туберкульоз, ВІЛ/СНІД, – потребує більш конкретних і широкомасштабних заходів.
Опис: Субота Н. П. Планування освітньо-профілактичних заходів сучасними засобами освіти з метою підвищення обізнаності студентів з проблеми «соціальні хвороби» / Н. П. Субота, П. П. Пашинський // Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі. XV Каришинські читання : зб. наук. пр. міжнар. наук.-практ. конф., (Полтава, 29-30 трав. 2008 р.) / за заг. ред. М. В. Гриньової ; Ін-т інновац. технологій та змісту освіти, Ін-т педагогіки АПН України, Полтав. держ. пед. ун-т імені В. Г. Короленка. – Полтава : Астрая, 2008. – С. 494-496.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7958
Розташовується у зібраннях:15 Каришинські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Subota.pdf782,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок