DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7597
|
Назва: | Небезпека використання мікрохвильових печей |
Автори: | Суярко, Л.В. |
Ключові слова: | мікрохвильова піч мікрохвилі мікрохвильове випромінювання електромагнітне випромінювання небезпека мікрохвильової печі |
Дата публікації: | 2014 |
Короткий огляд (реферат): | НВЧ-піч – кухонний прилад, що дозволяє робити термічну обробку продуктів з використанням мікрохвиль, які, проникаючи в продукт,
викликають безладний рух серед молекул всередині нього, причому рухаються не всі молекули, а винятково частки води. Внаслідок цього відбувається нагрівання харчових продуктів, оскільки вода перебуває в
кожному з них. Мікрохвилі (форма електромагнітної енергії, що подібна до
світлових або радіохвиль) займають частину спектра електромагнітного випромінювання. Однак нам мікрохвилі більше відомі, як джерело енергії, використовують для готування їжі. |
Опис: | Суярко Л. В. Небезпека використання мікрохвильових печей / Л. В. Суярко // Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Полтава, 7–8 квітня 2014 р.). – Полтава : ПНПУ, 2014. – С. 279-287. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/7597 |
Розташовується у зібраннях: | Охорона праці в галузі освіти: теоретичні і технологічні аспекти
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|